Broschyrer

Vi har lite olika broschyrer som kan vara intressanta att läsa

Nedan har vi listat några av de informationsbroschyrer som vi har och lite om vad det handlar om. Ni är varmt välkomna att höra av er till oss eller komma inom oss för att kostnadsfritt få de broschyrer som ni önskar. 

Livsarkivet

Livsarkivet

Livsarkivet är den broschyr där man har möjlighet att planera sin egen begravning, skriva ner sina önskemål och underlätta för de närmast anhöriga.

Borgerlig begravning

Borgerlig begravning

Denna broschyr ger mer information om borgerliga begravningar, alltså utan någon religös anknytning. Vi samarbetar med några olika borgerliga officianter och hjälper gärna till med eventuell bokning. En borgerlig akt kan man utforma lite som man själv vill eftersom man inte behöver följa någon särskild ordning.

Ett minne för livet

Ett minne för livet

Denna broschyr innehåller tips och råd från begravnings byrån med vad man ska tänka på inför en begravning. Den tar upp både vad som händer före begravningen, själva begravningsakten samt även efter begravningen.

Att komma ihåg vid ett dödsfall

Att komma ihåg vid ett dödsfall

Denna lilla folder är skriven som en sorts checklista innehållandes det viktigaste att komma ihåg vid ett dödsfall.

Min farfar och lammen

Min farfar och lammen

Denna bok är skriven för att kunna förklara för barn vad som händer när man dör. Eftersom det är en inbunden bok så finns den tyvärr inte som digital fil,
men ni är välkomna in till ett av våra kontor för att få ett gratis exemplar.