Annonser

En dödsannons kan utformas på väldigt många olika vis och bli väldigt personlig.

Vi kommer gärna med förslag på hur det kan se ut och vad som är brukligt om så önskas. Nedan följer några fiktiva dödsannonser som visar på hur en annons kan byggas upp och vad för olika alternativ som finns.

Besök vår planeringsverktyg här där man själv kan börja skissa på en dödsannons innan ni kommer in och besöker oss. 

Familjeannons 1

Familjeannons 1

Denna annons ska spegla hur en annons från den närmaste familjen kan se ut. Här skrivs datumet för begravnings- gudstjänsten ut och man bjuder även in till en minnesstund.

Anmälan sker till oss på begravningsbyrån och vi kan ta emot dessa via både telefon och internet vilket underlättar för gästerna. Avslutningsvis kommer även ett tack till någon personal som haft hand om den avlidne.

Familjeannons 2

Familjeannons 2

Denna annons är ytterligare en annons från den närmaste familjen. Här är det en borgerlig begravnings- ceremoni som sker inom familjen.

Denna annons är en så kallad design-annons och har därför lite annorlunda utformning gällande ytterram samt symbol.

Familjeannons 3

Familjeannons 3

Denna annons är en lite mindre variant som kommer från makan. Här specificeras att det inte kommer att vara någon minnes- stund efteråt.

Företagsannons 1

Företagsannons 1

Detta är en dubbelspaltig annons som ofta sätts in av företag eller föreningar, men går lika bra att ha som familjeannons.

Företagsannons 2

Företagsannons 2

Denna annons är från en förening. Oftast försöker vi att få in både familjens och eventuella föreningars annonser på samma införandedag.